1η Γιορτή Υγείας στις 10/05/2019 στο Κόκκινο Σπίτι

Έναρξη: 10/05/2019 - Λήξη: 10/05/2019
Κατηγορία: Πολιτισμός

Το Κέντρο Υγείας Χαλκίδας και οι Τοπικές Μονάδες Υγείας Βασιλικού και Δροσιάς (T.OM.Y.) διοργανώνουν την 1η Γιορτή Υγείας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στο Κόκκινο Σπίτι και ώρες 9.00 έως 21.00.

Η 1η Γιορτή Υγείας αποτελεί μια δράση αγωγής υγείας που γίνεται για πρώτη φορά στην πόλη μας με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της δημόσιας υγείας. Οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν από Ιατρούς και άλλους επαγγελματίες του χώρου για σημαντικά θέματα που τους αφορούν. Στην 1η Γιορτή Υγείας συμμετέχουν ενεργά πολλοί τοπικοί φορείς.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας και με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων, του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (ΔΟΠΠΑΧ) και του Επιμελητηρίου Ευβοίας.

– ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
09:00-09:15 ΕΝΑΡΞΗ ΓIΟΡΤΗΣ – ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

09:15 – 10:30«ΤΑ ΠΑIΔΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ»ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥ ΠΑΠΑΔΗ Π.
«Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΕΣ» ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ 4Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, Γ’ ΤΑΞΗ -ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ : ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΒΑΣ. & ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Β.
11:00-13:00 «ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΛΕΜΟΝΗΣ»
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΤΡΙΚΟΥΑΠΟ ΤΟ 8Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ: ΣΜΠΡΙΝΗ Π. & ΚΑΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Α.
« Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ 1Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ : ΚΟΛΟΥΤΣΟΥ Β. & ΚΑΡΒΟΥΝΗ Δ.
SNACKS ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΘ’ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ . ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ Ι., ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ «ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ,MSC ΔΡΙΤΣΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

13:00 – 16:00 ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ Κ.Δ.ΑΠ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

16:00-17:30 ‘’KIDSATHLETICS’’ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ ΓΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ -ΜΥΘΟΙ ΚΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ , ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΑΝΤ/ΡΟΣ ΕΠΙΜ/ΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ : ΔΡΙΤΣΑ Κ., ΚΡΙΤΣΙΜΑ Α., ,ΛΑΜΠΡΟΥ Ε., ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ Π.,ΠΑΠΑΔΗ Π.,ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗ Ε. , ΤΣΟΤΡΑΣ Γ.
ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ-ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ(CHEF)»ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

ΔΩΡΕΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

18:00 -19:00: “ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ” ΑΠΟ TO ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
19:30 -20:00 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
20:00- 20:30 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ
«ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΤΟΥ Κ.Υ. ΚΩΣΤΑΛΑ ΓΙΩΡΓΟ
«Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ,ΜSC ΔΡΙΤΣΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΔΩΡΕΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ
ΒΑΡΕΛΑ Ι, ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ
20:30 -21:00 ΛΗΞΗ ΓΙΟΡΤΗΣ

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:  ‘’Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ’’ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ,  Τ’ΑΛΩΝΑΚΙ’’ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ , Κ.Α.Π.Η. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP