ΧΡΗΣΤΟΣ Δ. ΠΑΓΩΝΗΣ

Δήμαρχος

ΧΡΗΣΤΟΣ Δ. ΠΑΓΩΝΗΣ

Δήμαρχος

Φίλες και φίλοι,

Δεν υπάρχουν μικρά ή μεγάλα προβλήματα. Όλα πρέπει να αντιμετωπιστούν, να οργανωθούν και να επιλυθούν, γιατί όλα έχουν να κάνουν με τον πολίτη και την ποιότητα της ζωής του. Γι’ αυτό, ιεραρχούμε, προγραμματίζουμε, οργανώνουμε, αξιοποιούμε.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και αξιολογώντας κάθε πληροφορία που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη για το δημότη και τον επισκέπτη, δημιουργήσαμε τη νέα διαδικτυακή πύλη του Δήμου μας. Από την ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκιδέων, θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα, τις δράσεις και την καθημερινότητα του Δήμου μας, τη συλλογική προσπάθεια για αναδιοργάνωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, αλλά και όσα καινοτόμα και ριζοσπαστικά οραματιζόμαστε για κάθε γωνιά αυτού του τόπου.

Η διαδικτυακή πύλη του Δήμου μας έχει δύο στόχους, την προβολή της πόλης μας και την ενημέρωση των δημοτών και επισκεπτών μας για όλες τις προσπάθειες και παρεμβάσεις, μικρές ή μεγάλες , που με πολύ όρεξη, πραγματοποιούμε στον Δήμο μας.

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει κανένα μαγικό ραβδί. Υπάρχει όμως, από τη Δημοτική Αρχή, διάθεση για δουλειά, αγάπη για τον Δήμο και σεβασμός στους συνανθρώπους μας. Έχοντας στο πλευρό μας τους πολίτες μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Ο Χρήστος Παγώνης γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1956.
  • Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είναι, επίσης, απόφοιτος της Υγειονομικής Σχολής Αθηνών.
  • Διετέλεσε Πρόεδρος στον Σπουδαστικό Σύλλογο των Ευβοιωτών Φοιτητών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Χαλκίδας ως εκπρόσωπος των εργαζομένων.
  • Εκλέγεται για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος το 1998 ως υποψήφιος με το συνδυασμό «ΧΑΛΚΙΔΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».
  • Διετέλεσε επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Χαλκιδέων κατά την πρώτη Καλλικρατική θητεία 2011-14.
  • Στις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 εκλέχθηκε Δήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων.
  • Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Μάνεση-Παγώνη και έχει δύο παιδιά.
graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP