🔝Η κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων ήρθε με την εντυπωσιακή Τελετή Λήξης «Ο Εύριπος…από ψηλά», ένα υπερθέαμα φωτός, ήχου και τεχνολογίας, που «έκλεψε» την παράσταση και καθήλωσε τους δεκάδες χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες που, παρά το κρύο, είχαν κατακλύσει την παραλία. Ο πρωταγωνιστής της Χαλκίδας, ξακουστός Εύριπος έκανε την εμφάνισή του μαζί με 400 drones που ζωγράφισαν στον ουρανό και «ζωντάνεψαν» μύθους, ιστορίες και σημαντικά τοπόσημα της Χαλκίδας, χαρίζοντας ένα φαντασμαγορικό ουράνιο show.
👹Σειρά είχε το καθιερωμένο κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου και το πλήθος πυροτεχνημάτων που φώτισαν όλη την πόλη και ενθουσίασαν.
🎤Η βραδιά «έκλεισε» με την Αναστασία, την πιο εκρηκτική παρουσία της νέας γενιάς, η οποία ήρθε στη Χαλκίδα να δώσει το απόλυτο φινάλε, με ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι δίπλα στη θάλασσα, γεμάτο συναίσθημα, πάθος, αυθεντικότητα και μια επαφή με το κοινό που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.
🙏🏼Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας, τον Ο.Λ.Ν.Ε, το Επιμελητήριο Εύβοιας, τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χαλκίδας, την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και το Τμήμα Τροχαίας, το Λιμεναρχείο Χαλκίδας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Ε.Κ.Α.Β, το Παράρτημα Χαλκίδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Ε.Ο.Π.Κ.Ε, τους εργαζόμενους του Δήμου Χαλκιδέων και όλους τους εθελοντές.