Έκοψαν τη βασιλόπιτα οι αρχιτέκτονες της Εύβοιας

Δράσεις, Νέα / Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

 

Την ευκαιρία να ενημερώσει τον τεχνικό κόσμο για το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής στον τομέα των έργων, είχε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, στη διάρκεια της εκδήλωσης του Συλλόγου Διπλωματούχων Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Ευβοίας, το βράδυ της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου.
Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε και αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση του συλλόγου για την πρόσκληση, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις ενέργειες που έγιναν και γίνονται προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μελέτες και να δημοπρατηθεί το έργο αποκατάστασης της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας.
Τόνισε ακόμη ότι ετοιμάζεται να υποβληθεί στην Περιφέρεια πρόταση για δύο διδακτήρια, προκειμένου να στεγαστούν το Μουσικό Σχολείο και το 26ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.
Επίσης, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα συνοδά έργα του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας (αποχετευτικά, ύδρευσης και οδικά), τους κόμβους μπροστά από το Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων και τα αποχετευτικά έργα ομβρίων υδάτων ύψους 1,2 εκατομμύρια ευρώ που θα ξεκινήσουν άμεσα στη Χαλκίδα.
Νωρίτερα, είχε απευθύνει σύντομο χαιρετισμό η πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, Γωγώ Ρουσοδήμου, η οποία έκοψε και τη βασιλόπιτα.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP