Σε εκτεταμένες εργασίες απομάκρυνσης ογκωδών αντικειμένων και κλαδιών προχώρησαν τις τελευταίες 15 ημέρες τα συνεργεία του Δήμου Χαλκιδέων, επιχειρώντας σε περισσότερα από 90 σημεία στην πόλη της Χαλκίδας.
📣Ο Δήμος Χαλκιδέων απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να μην εγκαταλείπουν ανεξέλεγκτα ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά δίπλα σε κάδους, πεζοδρόμια ή άλλους κοινόχρηστους χώρους, αν προηγουμένως δεν έχουν επικοινωνήσει και συνεννοηθεί με την Υπηρεσία Καθαριότητας στο 1507, ώστε να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες για τον χρόνο και τον τόπο απόθεσής τους.
❗️Η διατήρηση της καθαριότητας απαιτεί τη συνεργασία όλων και η ανεξέλεγκτη αυτή πρακτική επιβαρύνει σημαντικά την εικόνα της πόλης και δυσχεραίνει την καθημερινότητα πολιτών κι επισκεπτών.