Επιτυχημένες δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος

Δράσεις, Νέα / Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Μαΐου στην πλατεία Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα, η εκδήλωση για την ανακύκλωση και το περιβάλλον, που διοργάνωσαν ο Δήμος Χαλκιδέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας.

Συμμετείχαν περίπου 400 μαθητές και μαθήτριες από διάφορα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων, οι οποίοι μέσα από διάφορα παιχνίδια ενημερώθηκαν από μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης για τα ζητήματα που αφορούν στην ανακύκλωση των συσκευασιών και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στα παιδιά και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς τους μίλησαν η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη και ο Πρόεδρος του του Δημοτικού Συμβουλίου, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή δίνει προτεραιότητα στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και στο πλαίσιο αυτό, θα υπάρχει συνέχεια στις δράσεις.

Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ Κ. Μπαρούτας και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, η Αγγελική Φρατζεσκίδου από τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ την παράσταση έκλεψε η μασκότ της εκδήλωσης, ο “Λάμπης” .

Σε όλα τα παιδιά προσφέρθηκαν καπελάκια με σύνθημα την ανακύκλωση, μπισκότα και νερά, προσφορά του Δήμου Χαλκιδέων.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP