Εκδήλωση ΚΔΑΠ

Νέα, Πολιτική / Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά των ΚΔΑΠ

Αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ), πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 5 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο “Χαλκιά – Αναστασιάδη” στην Χαλκίδα, με πρωτοβουλία του ΔΟΠΠΑΧ. Δεκάδες παιδιά αλλά και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τους κλόουν και ταχυδακτυλουργούς και να περάσουν ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα.
Όπως είναι γνωστό τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών λειτούργησαν για πρώτη φορά φέτος στον Δήμο Χαλκιδέων. Είναι μονάδες όπου τα παιδιά, ηλικίας 6 – 12 ετών, μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά και δωρεάν σε ώρες εκτός σχολικού ωραρίου.
Όπως τόνισε και στην σύντομη ομιλία του ο δήμαρχος Χαλκιδέων τη φετινή χρονιά εξασφαλίσθηκε η συμμετοχή στα ΚΔΑΠ 250 περίπου παιδιών και στόχος είναι του χρόνου ο αριθμός τους να αυξηθεί περισσότερο και να βοηθηθούν περισσότερες οικογένειες.
Πρόσθεσε ακόμα ο δήμαρχος ότι τα ΚΔΑΠ στοχεύουν στην ανάπτυξη της κοινωνικότητας των παιδιών και την μεταξύ τους συνεργασία και φυσικά να βοηθήσουν την εργαζόμενη μητέρα.
Παρέστησαν ακόμη η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ Κατερίνα Κυριακού – Καλαμιώτη, ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Ανυφαντής και υπηρεσιακά στελέχη του Οργανισμού.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP