Εντυπωσιακό θέαμα στην Ανάβαση Ριτσώνας

Δράσεις, Νέα / Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Πλούσιο θέαμα και πολλές συγκινήσεις προσέφερε η Ανάβαση Ριτσώνας, που διεξήχθη το σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου και αποτελούσε τον δεύετρο γύρο του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων.

Ο ανοιξιάτικος καιρός ήταν σύμμαχος των διαγωνιζομένων, αλλά και των θεατών, που κατέκλυσαν κυριολεκτικά όλες τις περιοχές, κατά μήκος της πίστας.

Το απόγευμα της Κυριακής στον χώρο του τεταρτοκυκλίου της γέφυρας του Ευρίπου, έγινε η απονομή αναμνηστικών σε όσους συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση και στήριξαν την Ανάβαση Ριτσώνας. Επίσης, απονεμήθηκαν τα κύπελλα στους νικητές της κάθε κατηγορίας.

Πριν τις απονομές, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης συνεχάρη όλους τους οδηγούς για τις προσπάθειές τους, καθώς και τους ανθρώπους του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, αλλά και όλους τους τοπικούς φορείς για τη συνεργασία, προκειμένου η σημαντική αυτή διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος είπε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης (ΔΟΑΠΠΕΧ) θα συνεχίσουν να είναι μπροστάρηδες σε αντίστοιχα μεγάλα γεγονότα.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP