Καθάρισαν τον βυθό και την παραλία της Αυλίδας

Δράσεις, Νέα / Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Με τη συμμετοχή παιδιών από τα Δημοτικά Σχολεία Παραλίας Αυλίδας και Καλοχωρίου – Παντειχίου, αλλά και δεκάδων εθελοντών από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου η δράση “Κάνε το καλό, βγάλ’ το από το γιαλό”.
Πρόκειται για περιβαλλοντική δράση που πραγματοποίησε η Δ/νση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Χαλκιδέων, σε συνεργασία με το Thalassa Diving Academy και το Εvia Island.

Όπως δήλωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Χαλκιδέων Δημήτρης Παπαποστόλου, τόσο οι μαθητές όσο και οι εθελοντές, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στον καθαρισμό της παραλίας, να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν για την προστασία του περιβάλλοντος.
Ο κ. Παπαποστόλου εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι στήριξαν τη δράση, ιδιαίτερα δε τους δύτες του Thalassa Diving Academy, τους εκπροσώπους του Εvia Island, αλλά και τους χορηγούς Κριμάτογλου Α.Ε., Ζαχαροπλαστική Γουναρόπουλος και Γ. Κηρύκος Βαθύ Αυλίδας.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP