💧22 Μαρτίου-Παγκόσμια ημέρα νερού.💧

Νέα / Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020

Σήμερα που η υφήλιος δοκιμάζεται από τη μεγάλη υγιειονομική κρίση του κορονοϊού, μια κρίση που δεν κάνει διακρίσεις σε «πολιτισμένο» και μη κόσμο, σε πλούσια και φτωχά κράτη, αναδεικνύεται περισσότερο από ποτέ ο σπουδαίος και μοναδικός ρόλος του νερού στην καθαριότητα, στην υγεία και στην ίδια τη ζωή. Ευκαιρία να αντιληφθούμε όλοι εμείς οι κάτοικοι των «προηγμένων» χωρών, γιατί οι χώρες του τρίτου κόσμου μαστίζονται εδώ και αιώνες από την έλλειψή του, ότι το ταξίδι του νερού είναι δύσκολο και απαιτεί μεγάλο κόστος, ειδικές γνώσεις και σκληρή εργασία. Πάνω από όλα όμως χρειάζεται τον δικό μας σεβασμό, την αναγνώριση και τη σωστή διαχείριση. Σήμερα πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι το νερό δεν έρχεται πατώντας μόνο ένα κουμπί στο σπίτι μας.
Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους στον τομέα αυτό και ειδικά στους εργαζόμενους στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης, που για να απολαμβάνουμε εμείς το πολυτιμότερο υλικό αγαθό της ζωής, το νερό, δεν γνωρίζουν αργίες και γιορτές, δεν μπορούν να εφαρμόσουν το «μένουμε σπίτι», εργάζονται συχνά νύχτα για να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και αρκετές φορές σε ακραίες καιρικές συνθήκες.
Σας ευχαριστούμε. Ιδιαίτερα εμείς οι αυτοδιοικητικοί που στηριζόμαστε σε εσάς και με την εμπειρία και το φιλότιμό σας, ανταποκρίνεστε στις πολλές απαιτήσεις των καιρών.
#μένουμε_σπίτι #menoumespiti #worldwaterday #dimoschalkideon

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP