«Χαμόγελο» μοίρασε ο Δήμος Χαλκιδέων στο Χαμόγελο του Παιδιού

Δράσεις, Νέα / Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021

Είδη ρουχισμού και υπόδησης μοίρασε χθες, Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021, ο Δήμος Χαλκιδέων, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας κι Αλληλεγγύης Χαλκιδας (ΔΟΠΠΑΧ), για τα παιδιά που διαμένουν στο Σπίτι Φιλοξενίας Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child στον Άγιο Νικόλαο της Δ.Ε. Ληλαντίων.
Τα είδη είχαν συλλεχθεί στο Κ.Α.Π.Η Αγίου Νικολάου και ήταν όλα προσφορές κατοίκων της περιοχής αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Χαλκιδέων.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ Κάτια Μεγάλου, οι Αντιδήμαρχοι Ληλαντίων Δημήτρης Σέρρας και Έργων Βασίλης Γουρνής, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ Τασούλα Ψυχογυιού, η Πρόεδρος της Δ.Α.Ε.Ε.Π.Ε.Χ Ευαγγελία Παλαιολόγου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Νικολάου Παναγιώτης Λυμπέρης και η Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ Μαρίνα Σκολίδη.
«Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, είναι μεγάλη η χαρά μας να συνδράμουμε το έργο του Οργανισμού, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στα παιδιά. Αισθανόμαστε πλέον ότι ανήκουμε στην οικογένεια του Χαμόγελου του Παιδιού κι όπως συμβαίνει με τα μέλη μιας οικογένειας, είμαστε εδώ για να στηρίζουμε έμπρακτα τις δράσεις του. Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας για όλα τα είδη που προσέφεραν, προκειμένου να μπορέσουμε όλοι μαζί να δώσουμε απλόχερα χαρά στα παιδιά.», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP