🎄Άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα του Δήμου Χαλκιδέων σε Νέα Αρτάκη και Δροσιά🎄

Δράσεις, Νέα / Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023

⭐️Με γιορτινή διάθεση, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και δράσεις για τα παιδιά, φωταγωγήθηκαν χθες, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα των Δημοτικών Ενοτήτων Νέας Αρτάκης και Δροσιάς, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χαλκιδέων και με τη συμβολή των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων.
📌Παραδοσιακοί ρυθμοί, παιδικές φωνές και λάμψη γέμισαν την κεντρική πλατεία της Δροσιάς, με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσιάς και του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου «Το Εν Χαλίοις Θέατρο», οι οποίοι προσέφεραν γλυκίσματα στους παρευρισκόμενους και βοήθησαν τα παιδιά να στείλουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη.
📌Με πολύ κέφι, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παιδικά χαμόγελα πλημμύρισε το αναβαθμισμένο πάρκο ΚΕΓΕ, στη Νέα Αρτάκη, όπου οι δράσεις για τα παιδιά και η Χριστουγεννιάτικη αγορά, που είχαν ετοιμάσει τα σχολεία και οι τοπικοί Σύλλογοι, μετέφεραν σε μικρούς και μεγάλους το μήνυμα των εορτών και συνέθεσαν μια βραδιά γεμάτη χαρά και αισιοδοξία.
Την αντίστροφη μέτρηση έκαναν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με τους Αντιδημάρχους Κωνσταντίνο Καρβούνη και Χαράλαμπο Κώσταρο αντίστοιχα, την Πρόεδρο του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ Έλένη Αϊδίνη και τους μικρούς παρευρισκόμενους.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP