4ος Ποδηλατικός Γύρος Χαλκίδας Π.Ε.Π.Α., 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2019

Έναρξη: 07/09/2019 - Λήξη: 08/09/2019
Κατηγορία: Αθλητισμός

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών με την υποστήριξη του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χαλκιδέων (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), διοργανώνουν τον «4ο Ποδηλατικό Γύρο Χαλκίδας 2019», το Σάββατο 7 και τη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019.

Aναλυτικά, το Σάββατο 7/9/19 και ώρα 10:30 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης και την Κυριακή 8/9/2019 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας αντοχής.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαιμάχων Αθλητών

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (Π. Ε.Π.Α.)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) διοργανώνουν τον «4ο Ποδηλατικό Γύρο Χαλκίδας 2019».

Aναλυτικά το Σάββατο 7/9/19 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης και την Κυριακή 8/9/2019 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας αντοχής.

Με σύμμαχο τον καιρό, την αμέριστη συμπαράσταση του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. και των υπηρεσιών του δήμου, την στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας τοπικών επιχειρηματιών και πιο συγκεκριμένα της εταιρίας Δίρφυς ΑΕ που θα καλύψει τις ανάγκες για υδροδοσία και το Αρτοποιείο Καρβέλης που θα καλύψει τις ανάγκες για τροφοδοσία, την εξαιρετική φύλαξη των διαδρομών των αγώνων από την Τροχαία Εύβοιας και Βοιωτίας και πάνω απ’ όλα με τη συμμετοχή 150 αθλητών απ’ όλη τη χώρα, πιστεύουμε ότι εκδήλωση θα έχει απόλυτη επιτυχία.

Για τον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης συνολικής απόστασης 16 χλμ., η διαδρομή εκτείνεται παράλληλα της δυτικής όχθης του ποταμού Λήλα για 8χλμ. και επιστροφή.

Σε μια τεχνική διαδρομή μήκους 82 χιλιομέτρων με πλούσια εναλλαγή των τοπίων από τον κόλπο του Ευβοϊκού μέχρι τα υψώματα της Βοιωτίας και το βουνό της Ριτσώνας, ο αγώνας εξελίχθηκε ομαλά στο σύνολό του και ο έντονος συναγωνισμός των πρωτοπόρων του κυπέλλου της Π.Ε.Π.Α. – πολύ κοντά στη λήξη του για τη φετινή χρονιά – θα ανεβάσει το ενδιαφέρον όλων μας.

Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων όλους τους παραπάνω και όσους ακόμη θα συντελέσουν με οποιοδήποτε τρόπο για την επιτυχία αυτή, κι ευελπιστούμε σε μια ακόμη μεγαλύτερη διοργάνωση για το μέλλον!

Για την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών

Ο Πρόεδρος
Γιώργος Καλαπόδης

Ο Γεν. Γραμματέας
Σωτήρης Περίδης

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP