Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C Opening act Mr. Highway Band

Έναρξη: 24/08/2019 - Λήξη: 24/08/2019
Κατηγορία: Πολιτισμός

Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C Opening act Mr. Highway Band // Σάββατο 24 Αυγούστου // Θέατρο Ορέστης Μακρής // 7 μ.μ. – 11:59 μ.μ.

Ετοιμαστείτε για μια αληθινή γιορτή με μουσικές και στίχους που αγαπάμε. Που μας κρατούν συντροφιά από τις Τρύπες μέχρι και σήμερα. Από τα “Ακούω την αγάπη”, “Ταξιδιάρα ψυχή”, “Δωσ’ μου λίγη ακόμα αγάπη” στα “Μόνο από τη λύπη σου”,“Αιρετικό”, “Ο χαμένος τα παίρνει όλα” και “Σιγά μην κλάψω”, θα ζήσουμε συναισθήματα που ο Γιάννης Αγγελάκας έχει τον τρόπο να μας προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Δημιουργικός, ανατρεπτικός και ανήσυχος, μετατρέπει κάθε συναυλία σε μια ηχητική έκρηξη γεμάτη ένταση, αμεσότητα, νεύρο και ρυθμό, σε πλήρη συντονισμό με το κοινό.
Το ίδιο ανήσυχοι και ανατρεπτικοί και οι μουσικοί της μπάντας των 100°C που μαζί του πάνω από τρία χρόνια τώρα, πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν και ταξιδεύουν.
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πολλά και «δυνατά» live σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη, καθώς και ο δίσκος «Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια».

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο, ενώ τον τελευταίο χρόνο στην παρέα μπήκε και ο Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα. Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης. Οι Mr. Highway Band είναι ένα συγκρότημα με έδρα την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2011. Ο ήχος τους μπορεί να χαρακτηριστεί γενικά ως rock americana με διάφορα στοιχεία από country μέχρι blues και heavy rock φιλτραρισμένα μέσα από το προσωπικό τους, ιδιαίτερο αισθητικό πρίσμα. Οι Mr. Highway Band είναι: Γιάννης Αφένδρας (Mr. Highway) – κιθάρες, Γρηγόρης Ψαλτάκος – φωνή, Βαγγέλης Παπαδημητρίου – κιθάρες, Διονύσης Τσιούνης – μπάσο, Δημήτρης Τσάρνος – τύμπανα.

Στις αρχές του 2011 ο Γιάννης Αφένδρας ηχογραφεί ένα demo έξι κομματιών, τα οποία αποτέλεσαν το πρώτο υλικό για αυτό που στη συνέχεια θα εξελισσόταν στους Mr. Highway Band. Λίγους μήνες μετά, το Μάιο του 2011, ολοκληρώνεται το πρώτο full line up της μπάντας. Πολλές συναυλίες, διακρίσεις, πειραματισμοί, συνεργασίες και εμφανίσεις με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες (Χρήστος Θηβαίος, Γεωργία Νταγάκη), διοργάνωση του δικού τους Music Highway Festival που πλέον αποτελεί θεσμό. Το Σεπτέμβρη του 2012 κυκλοφορεί το ντεμπούτο άλμπουμ τους, Is that myself, το οποίο εξαντλείται σε λίγους μήνες μέσω των ζωντανών εμφανίσεων της μπάντας. Ο δεύτερος δίσκος τους, Story of my life, κυκλοφορεί τον Ιανουάριο του 2014, ενώ λίγους μήνες μετά κυκλοφορεί το διπλό άλμπουμ Christos Thivaios & Mr. Highway Band. Η τελευταία κυκλοφορία του συγκροτήματος, The Rebel Artist, κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2017 από τη Los Almiros Records.

Το 2018 βρίσκει του Mr. Highway Band να εξακολουθούν να παίζουν διαρκώς ανά την Ελλάδα και όχι μόνο, αλλά και να ετοιμάζουν το υλικό για τις επόμενες δουλειές τους.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP