1ο INTERNATIONAL ACTION ART FAIR ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

Έναρξη: 22/06/2018 - Λήξη: 23/06/2018
Κατηγορία: Πολιτισμός

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ.), ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και η International Action Art, διοργανώνουν το 1ο Διεθνές Action Art Fair που θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα από την Τρίτη 19 Ιουνίου έως και το Σάββατο 23 Ιουνίου.
Τρίτη 19 Ιουνίου 2018
19:30 Καλωσόρισμα στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες. Οι ποιητές του κόσμου. Εγκαίνια της έκθεσης-αφιέρωμα στο διάλογο των πολιτισμών των λαών στην αίθουσα «Αριστοτέλης». Μουσικό Πρόγραμμα με Έλληνες συνθέτες από την Άντα Μαντζουράνη.
Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018
20:00 Επίσημα εγκαίνια της έκθεσης με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των συμμετεχόντων στην αίθουσα «Αριστοτέλης».
20:30 Πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμήν των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο 1ο International Action Art Fair, στο «Στρογγυλό» της παραλίας Χαλκίδας, μπροστά στο Δημαρχείο, οδοιπορικό στην ελληνική παράδοση με την συμμετοχή των: Χορωδία του Συλλόγου της Αγίας Μαρίνας, Χορωδία «Ρίζες Ψαχνών». Παραδοσιακά Συγκροτήματα από το χορευτικό «Παναγιά Φανερωμένη» της Αρτάκης, χοροδιδάσκαλος Θοδωρής Γιαννακάρας.
Σάββατο 23 Ιουνίου 2018
20:00 Ολοκλήρωση της εικαστικής παρέμβασης. Απονομές διπλωμάτων στους συμμετέχοντες.
20:30 Πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμήν των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο 1ο International Action Art Fair, στο «Στρογγυλό» της παραλίας Χαλκίδας, μπροστά στο Δημαρχείο, χορευτικό φεστιβάλ με την συμμετοχή των: Πρότυπη Χορευτική Ομάδα Θεσσαλονίκης, Χορευτική Ομάδα Αγίου Ιωάννου Θεσσαλονίκης, Πολιτιστικός Σύλλογος Ξυρόβρυσης Χαλκίδας, Σύλλογος Πολιτών «Το Κάστρο», Πολιτιστικός Σύλλογος Μαντουδίου «Ο Μάκιστος»

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP