Συναυλία με τους «Villagers of Ioannina City»

Έναρξη: 19/09/2021 - Λήξη: 19/09/2021
Κατηγορία: Πολιτισμός

Ώρα έναρξης: 21:00

Κατόπιν ενημέρωσης της παραγωγής, τόσο οι ίδιοι όσο και τα μέλη του συγκροτήματος «Villagers of Ioannina City», αποφάσισαν όλα τα έσοδα της συναυλίας να διατεθούν στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

Το ελληνικό συγκρότημα Villagers of Ioannina City (VIC) έρχεται για μία συναυλία στο Θέατρο «Ορέστης Μακρής με την πειραματική μουσική τους που συνδυάζει παραδοσιακά ακούσματα του τόπου και ψυχεδελική ροκ.
Οι VIC τόλμησαν και συνδύασαν μουσικές φαινομενικά αντίθετες καταλήγοντας σε ένα ηχητικό μείγμα τόσο εκρηκτικό που διαδόθηκε γρήγορα στους κύκλους των μουσικόφιλων και σχεδόν δημιούργησαν μία γενιά ακροατών υπεράνω μουσικών προτιμήσεων.
Κουβαλώντας στις αποσκευές τους όλα εκείνα τα συστατικά που τους καταξίωσαν στις συνειδήσεις μας, έρχονται το φθινόπωρο στη Χαλκίδα. Με τα τραγούδια του “Age of Aquarius”, αλλά και παλαιότερα, από εκείνα που τραγουδήσαμε φωναχτά στις συναυλίες τους με τα χέρια υψωμένα στον αέρα, υπόσχονται μια ακόμη βραδιά γεμάτη ένταση και ηλεκτρισμό, που θα εμπνεύσει και θα προβληματίσει.
Μέλη μπάντας:
Alex: κιθάρα, φωνητικά
Άκης: μπάσο
Άρης: τύμπανα
Κωνσταντής: κλαρινέτο, καβάλ, φωνητικά
Κώστας: γκάιντα, άνεμοι
Τιμές εισιτηρίων: 15€ γενική είσοδος

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP