Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας – 3ημερο αποκορύφωμα αποκριάς!

Έναρξη: 24/02/2017 - Λήξη: 26/02/2017
Κατηγορία: Πολιτισμός

3ΗΜΕΡΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΑΠΟΚΡΙΑΣ – ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2017
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24, ΣΑΒΒΑΤΟ 25 & ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017
Ένα τριήμερο γλεντιού και διασκέδασης, ξεκινά με εκδηλώσεις, από το πρωί, έως αργά το βράδυ.
Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου. 8.30 βράδυ στο στρογγυλό της παραλίας
Αποκριάτικο πάρτι και ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΑΜΦΙΕΣΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ
Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, 4.30 το απόγευμα
Μεγάλη παρέλαση Καρναβαλιστών, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΚ FM, με τυμπανιστές, Άρματα, ξυλοπόδαρους, ιπποκαμπάκια, που ξεκινούν από το Κόκκινο Σπίτι και καταλήγουν στην παραλία Χαλκίδας, μέσω της Φαρμακίδου και Αγγελή Γοβιού. Ακολουθεί μεγάλη συναυλία και γλέντι μέχρι αργά το βράδυ.
Παράλληλα στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ», από τις 7 το απόγευμα, με δρώμενα, φωτιές, κεράσματα, θέατρο δρόμου, παιχνίδια, με συναυλίες και μουσικές σκηνές, σε κάθε γωνιά των εμπορικών δρόμων, που μετατρέπουν, την πόλη σ΄ ένα ξέφρενο πανηγύρι χαράς & κεφιού.
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
• Το αποκορύφωμα της Αποκριάς!
Από το πρωί και ώρα 11:30, αρχίζει το παιδικό πάρτι στην πλατεία Αγ. Νικολάου με χορό, τραγούδι, face-painting, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, μασκότ, παιδικά παιχνίδια…κ.ά.
Από το μεσημέρι και μέχρι τις 6:30 το απόγευμα, ξεκινούν εκδηλώσεις για μικρούς & μεγάλους, στη στεριά και τη θάλασσα, με χορό, τραγούδι, θέαμα, μέχρι την έναρξη της κορυφαίας στιγμής του «ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ».
7 το απόγευμα, «ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΒΟΪΚΟ»Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ «ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ» της Χαλκίδας
Ένα υπερθέαμα μέσα στη θάλασσα που μετατρέπεται σε μια τεράστια θεατρική σκηνή, όπου κυριαρχούν η φωτιά, το νερό, τα ηχητικά & φωτιστικά εφέ, τεράστιες θεματικές φιγούρες, που κινούνται από αέρος και θαλάσσης.
Πυροτεχνήματα, ρουκέτες και λήξη με μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ & ΣΚΗΝΙΚΑ ΕΦΕ…που τα αφήνουμε για έκπληξη!!!!!
Μετά το πέρας της τελετής, ακολουθεί καύση του Καρνάβαλου μέσα στον Ευβοϊκό και όπως πάντα το θαλασσινό μας καρναβάλι… κλείνει την αυλαία του, με τη μεγάλη συναυλία που ακολουθεί, με τους REC

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 27/2
Κούλουμα στο στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας, με τον Παναγιώτη Λάλεζα στο τραγούδι και την ορχήστρα του. Η μουσική και ο χορός, θα έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ θα μοιράζονται στον κόσμο σαρακοστιανά, κρασί και αρκετό κέφι…. για διασκέδαση και ξεφάντωμα!.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP