Θεατρική Παράσταση «Καλησπέρα σας Κυρία Μπέμπα»

Έναρξη: 06/07/2021 - Λήξη: 06/07/2021
Κατηγορία: Πολιτισμός

Θεατρική Παράσταση «Καλησπέρα σας Κυρία Μπέμπα» (15€ γενική είσοδος,10€ ανεργίας, φοιτητικό, ΑΜΕΑ και παιδικό 6-12 ετών).

Ώρα έναρξης:

21:00

Η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος τους όταν τους χαμογελά με το πρόσωπο της κυρίας Μπέμπας, μιας πρόωρα συνταξιούχας και πρόωρα χήρας, δικαστικής υπαλλήλου. Ένας έρωτας θα φουντώσει προκειμένου να παιχτεί το μεγάλο στοίχημα. Η μεγάλη ζωή, τα όνειρα επενδύσεων, τα εκατομμύρια, η διαγραφή κάθε μιζέριας αποκτούν όνομα, «Κυρία Μπέμπα».
Η γοητεία και η καπατσοσύνη επιστρατεύονται για να παρηγορήσουν την κυρία Μπέμπα. Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Μια λεωφόρος στρώνεται με πενηντάευρα… Ποιοι θα την περπατήσουν;
Η επένδυση στην κυρία Μπέμπα, είναι μια κωμωδία που έχει το άρωμα της γνήσιας νεοελληνικής φάρσας, με ήρωες τους αυθεντικούς και διαχρονικούς Έλληνες. Η επένδυση στην κυρία Μπέμπα είναι το ομόλογο της αγοράς που θα μας σώζει πάντα αφού εξαργυρώνεται μόνο με το γέλιο.
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Σουξές, Ιωάννης Απέργης / Σκηνικό- Κοστούμια/ Δέσποινα Βολίδη / Χορογραφίες: Γιούργκεν Κυριάκης / Φωτισμοί: Ηλίας Βακάκης / Μουσική επιμέλεια – Σκηνοθεσία/ Ντίνος Σπυρόπουλος.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP