Με 120 συμμετοχές η Ανάβαση Ριτσώνας

Δράσεις, Νέα / Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Ένας από τους πιο δημοφιλείς θεσμούς του Ελληνικού Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, ξεκινά το σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου, με τη νφημισμένη Ανάβαση Ριτσώνας.

Ο αγώνας αποτελεί τον 1ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και διοργανώνεται από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ) και τη στήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ).

Θα υπάρξουν περίπου 120 συμμετοχές, αριθμός αρκετά μεγάλος, σύμφωνα με τους διοργανωτές. Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει τον τεχνικό έλεγχο και δοκιμαστικά και για τον λόγο αυτό ο δρόμος θα κλείσει από τις 09:30 το πρωί.

Η εκκίνηση θα γίνει την Κυριακή 9 Απριλίου στις 10:30πμ και οι απονομές δύο ώρες περίπου μετά την ολοκλήρωσή του, στο χώρο του τεταρτοκύκλιου της γέφυρας του Ευρίπου. Για τους κατοίκους της παρακείμενης συνοικίας “ΟΝΤΑΘΙ”, έχει ληφθεί μέριμνα μετακίνησης με ειδική κάρτα.

Σχετικά με την Ανάβαση Ριτσώνας, τη Δευτέρα 3 Απριλίου δόθηκε συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Χαλκίδας, από τον δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη, την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Λ. Ζλακώνη και εκπροσώπους των διοργανωτών.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP