Ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου επιδιώκει ο Δήμος Χαλκιδέων

Δράσεις, Νέα / Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Συνοδευόμενος από συνεργάτες του, ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης παρέστη το απόγευμα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η κοπή πίτας του Ομίλου και βράβευση αθλητών και αθλητριών, που πέτυχαν διακρίσεις τη χρονιά που πέρασε.

Απονέμοντας αναμνηστικά σε αθλητές του ΝΟΧ ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται από τη Δημοτική Αρχή για να είναι ανοιχτό το Κολυμβητήριο της Χαλκίδας και στη διάθεση των τριών Ομίλων και πολιτών, όταν αρκετά από αυτά στην υπόλοιπα Ελλάδα, είναι κλειστά. Επίσης, τόνισε ότι η επισκευή του μηχανολογικού εξοπλισμού αποτέλεσε προτεραιότητα, για να μπορεί να υπάρχει ασφάλεια για όλους τους εμπλεκόμενους με τον χώρο του Κολυμβητήριου.

Μάλιστα ο δήμαρχος επεσήμανε ότι από τον Δήμο Χαλκιδέων συντάσσεται μελέτη για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου και θα επιδιωχθεί η χρηματοδότηση του έργου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP