Αφιέρωμα στην τρίτη ηλικία

Νέα, Πολιτική, Πολιτισμός / Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή πλήθους κόσμου, ξεκίνησε την Τρίτη 14 Ιουνίου στο θεατράκι του Αγ. Νικολάου (Μπούρτζι) το 2ο μουσικοχορευτικό , με διοργανωτή τον Δημοτικό Οργανισμό Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.).

Παρών ήταν και ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, με αρκετούς συνεργάτες του, ο οποίος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για να στηρίζει πρωτοβουλίες και δράσεις των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας. Τόνισε ακόμη ότι η καλύτερη λειτουργία και οργάνωση των κοινωνικών Δομών, αποτελούν προτεραιότητα για τον Δήμο, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή της οικονομικής κρίσης, όπου υπάρχουν δυσκολίες για μεγάλη μερίδα δημοτών. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. Κατερίνα Κυριάκου – Καλαμιώτη.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιελάμβανε τραγούδια από τις χορωδίες των 2ου, 3ου και 4ου ΚΑΠΗ Χαλκίδας και της Νέας Αρτάκης και χορούς από τα αντίστοιχα χορευτικά τμήματα 2ου, 3ου και 4ου ΚΑΠΗ Χαλκίδας, καθώς και των ΚΑΠΗ Αυλίδας, Φύλλων, Αφρατίου και Ν. Αρτάκης.

Σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουνίου, στον ίδιο χώρο συνεχίζεται το μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στην τρίτη ηλικία με τραγούδια από τις Χορωδίες του 1ου ΚΑΠΗ Χαλκίδας και των αντίστοιχων των Φύλλων, του Αγ. Νικολάου, της Αυλίδας, του Βασιλικού και της Θήβας. Επίσης, θα παρουσιαστούν χοροί από τα Χορευτικά Τμήματα των ΚΑΠΗ Αγ. Νικολάου και Βασιλικού.


 

 

 

 

 

 

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP