Αιτήσεις για ένταξη στο Πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ»

Δράσεις, Νέα / Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα στεγαστικής συνδρομής «ΚΑΛΥΨΗ», για ιδιοκτήτες και πολίτες του Δήμου Χαλκιδέων που επιθυμούν να συμμετέχουν, δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους, νέα ζευγάρια και νέες οικογένειες, να εξασφαλίσουν ποιοτική στέγη, δωρεάν ή με πολύ χαμηλό κόστος.
Το Πρόγραμμα απευθύνεται:
Α) Σε ιδιοκτήτες κατοικιών που επιθυμούν να διαθέσουν τις κατοικίες τους, με την προϋπόθεση ότι, τα ακίνητά τους είχαν διατεθεί και στα προγράμματα «ESTIA II» και «ESTIA 2021». Οι ιδιοκτήτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση έως και την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, είτε αυτοπροσώπως στον Δήμο Χαλκιδέων (κτίριο Διοικητικών Υπηρεσιών, Ληλαντίων και Μεγασθένους, Υπηρεσία Πρωτοκόλλου – 2ος όροφος), είτε ηλεκτρονικά στα protokollo@dchalkideon.gr και petros.fotiou@dchalkideon.gr.

ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (έως και Τετάρτη 26 Απριλίου 2023)
9ΙΟΜ46ΜΤΛΚ-ΥΘ9 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ
ΑΙΤΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ

Β) Σε πολίτες, ηλικίας 25 έως 39 ετών, που είναι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, δεν έχουν ιδιόκτητη πρώτη κατοικία και είναι κάτοικοι του Δήμου Χαλκιδέων. Οι ωφελούμενοι κατατάσσονται με μοριοδότηση και κριτήρια όπως, ο αριθμός των τέκνων (πολύτεκνες ή τρίτεκνες οικογένειες), μονογονεϊκές οικογένειες, ΑμεΑ άνω του 67%, νοικοκυριά υπό έξωση, άνεργοι, άτομα ή οικογένειες που φιλοξενούνται σε δομές φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας. Όσοι πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις κι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση μπορούν, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο protokollo@dchalkideon.gr έως και την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023. Το έντυπο της αίτησης μπορείτε να το βρείτε είτε ηλεκτρονικά στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκιδέων (https://dimoschalkideon.gr/), είτε δια ζώσης στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου.

ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ (έως και Παρασκευή 28 Απριλίου 2023)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΥΨΗ 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP