Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας

Δράσεις, Νέα / Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, το συμβολικό άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη και την Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) Ελένη Αϊδίνη.

“Ανάψαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φώτα της Φάτνης και του γιορτινού διακόσμου στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Ξεκινήσαμε από το χώρο αυτό επίσημα πλέον την εορταστική περίοδο, συμβολικά, θέλοντας να δώσουμε το δικό μας μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και ελπίδας σε όσους αυτές τις Άγιες Μέρες νοσούν και στους δικούς τους ανθρώπους.

Θέλουμε όμως να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Γιατρούς, το Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου μας, που καθημερινά στις πρωτόγνωρες αυτές υγειονομικές συνθήκες, δίνουν τη μάχη για να προσφέρουν τις καλύτερες κατά το δυνατό υπηρεσίες για την υγεία και τη φροντίδα των ασθενών. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP