Αναβίωσε και πάλι το Ράλλυ Ευβοϊκού

Δράσεις, Νέα / Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018

Ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους θεσμούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το “Ράλλυ Ευβοϊκού”, αναβίωσε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου σε περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων και της Βοιωτίας.

Το διοργάνωσε η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με τους Δήμους Χαλκιδέων και Θηβέων και τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης (ΔΟΑΠΠΕΧ) του Δήμου Χαλκιδέων και περιελάμβανε την Ανάβαση Ριτσώνας και τις ειδικές διαδρομές στα Λουκίσια και το Πλατανάκι.
Αμέσως μετά τους αγώνες, στον χώρο του Γυμνασίου Δροσιάς, έγινε η απονομή των κυπέλλων στους νικητές της κάθε κατηγορίας. Μάλιστα, η Πρόεδρος της Λέσχης Φωτεινή Ψαρράκου απένειμε στον Δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη, αναμνηστική πλακέτα για τη συμβολή του Δήμου και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης στη διοργάνωση του “Ράλλυ Ευβοϊκού”.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες οδηγούς και υπογράμμισε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων στηρίζει τις διοργανώσεις αυτές που αναδεικνύουν και προβάλλουν τις περιοχές του.
Απονομές επάθλων σε νικητές, εκ μέρους του Δήμου Χαλκιδέων, έκαναν ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ανθηδόνας Σωτήρης Γεωργίου.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP