Αντιπροσωπεία του Δήμου Χαλκιδέων στην εκδήλωση του Λήλα Βασιλικού

Δράσεις, Νέα / Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017
Στην εκδήλωση για την παρουσίαση της ομάδας του Λήλα Βασιλικού, το βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου, παρέστη ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, με αρκετούς συνεργάτες του.
Ο Δήμαρχος κλήθηκε και απένειμε αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους του Λήλα για τον αείμνηστο πρόεδρό του Νίκο Λεμπέση ( την παρέλαβε η κόρη του ) και με την ευκαιρία ευχήθηκε στην ομάδα του Βασιλικού επιτυχία στους στόχους της.
Αναφέρθηκε ακόμη στην πορεία των 60 χρόνων του Συλλόγου και στη μεγάλη προσπάθεια που επιχειρεί φέτος για άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Τέλος, ο Δήμαρχος είπε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΑΠΠΕΧ) προχώρησε πριν λίγες μέρες στην ανακατασκευή τμημάτων του γηπέδου Βασιλικού, το οποίο θα δοθεί σε χρήση περί τα τέλη Οκτωβρίου και ακόμη, στη διάρκεια της θητείας της, η σημερινή Δημοτική Αρχή αποκατέστησε τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου ( είχαν κλαπεί τα καλώδια ) και βελτίωσε σημαντικά την κτιριακή του εγκατάσταση ( υδραυλικά, ηλεκτρικά ).
Σύντομο χαιρετισμό στην ίδια εκδήλωση απηύθυνε και η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη. Ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους στόχους της ομάδος του Λήλα και τόνισε ότι ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης προσπαθεί να επιλύει προλήματα στο βαθμό των δυνατοτήτων του, έτσι ώστε οι ομάδες να αγωνίζονται σε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες.
Εκ μέρους του Δήμου Χαλκιδέων παρέστησαν ακόμη ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ληλαντίων, Γ. Γιογιός, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Κ. Αναγνωστάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θ. Τριανταφύλλου και Τ. Μάζης.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP