Απάντηση του Δήμου Χαλκιδέων σε κάτοικο της Έξω Παναγίτσας

Δράσεις, Νέα / Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Με αφορμή σχόλιο κατοίκου της Έξω Παναγίτσας, που δημοσιεύθηκε στις 29/8/2017 στο Evia Top, από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Χαλκιδέων τονίζονται τα εξής:

“Να σπιλώσει τη Δημοτική Αρχή και τις Υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων είχε στόχο η καταγγελία που έκανε κάτοικος της Έξω Παναγίτσας, σχετικά με εγκαταλελειμμένο υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου, επί δεκαήμερο.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και προκειμένου να μην υπάρξουν ξανά τέτοια κακόβουλα σχόλια και φυσικά να μην υιοθετούνται, επισημαίνουμε ότι στις 14/8/2017 επόπτης καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων εκτελούσε εποπτεία στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας και συγκεκριμένα στην παραλιακή οδό μετά το Ορφανοτροφείο, όπου εργαζόταν συνεργείο καθαρισμού. Στις 10:00πμ ο συγκεκριμένος επόπτης καθαριότητας παρκάρισε το όχημα στην παραλιακή οδό και κατέβηκε στην παραλία για να ελέγξει το συνεργείο. Αργότερα, στις 12:45μμ αποχώρησε από το σημείο μαζί με το συνεργείο, με προορισμό το εργοτάξιο του Δήμου. Συνεπώς το υπηρεσιακό αυτοκίνητο δεν ήταν 10 ημέρες εγκαταλελειμμένο εκεί, όπως αναφέρθηκε στην καταγγελία, αλλά για 2,5 ώρες περίπου, προκειμένου ο επόπτης καθαριότητας να εποπτεύσει τον καθαρισμό της παραλίας”.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP