Ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου και συνολικά 36 οδών στη Δ.Ε Αυλίδος

Δράσεις, Νέα / Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023

Υπεγράφη σήμερα, Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, η σύμβαση για το έργο «Παρεμβάσεις στη Δ.Ε Αυλίδας, για τη βελτίωση της καθημερινότητας», από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και τον ανάδοχο του έργου.
Με το συγκεκριμένο έργο, συμβατικού ποσού 1.006.595,88 ευρώ (με Φ.Π.Α), θα γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε 36 οδούς σε όλες τις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδος και συγκεκριμένα ασφαλτοστρώνονται:
Στο Βαθύ: η κεντρική οδός Αυλίδας και οι οδοί Κωνσταντινουπόλεως, Ορέστη, Πίνδου, Αίαντα, Αγίου Ιωάννη Καλυβίτη, Ερμού, Ήρας, Αθηνάς, Μυκαλησσού, Μπαλούμη, Οδυσσέως, Κλειούς, Αγίας Τριάδας, Τζελά, Αρτέμιδος, Αγαμέμνωνος.
Στην Παραλία Αυλίδος: η κεντρική Λεωφόρος Παπαποστόλου και οι οδοί Σάμου, Ακρίτα, Τήνου, Μεσογείων, Καλό Πηγάδι, Αγίου Δημητρίου, Κεφαλληνίας, Κολοκοτρώνη, Γκράβα, Έβρου, Ουλός Πάλμε, παρόδου Αγίου Γεωργίου και Κρυστάλλη.
Στον Φάρο Αυλίδος: η κεντρική οδός 25ης Μαρτίου και οι κεντρικοί οδοί Ομήρου, 28ης Οκτωβρίου και Ποσειδώνος.
Στο Καλοχώρι-Παντείχι: οι οδοί Παπαφλέσσα, Αγίου Κωνσταντίνου κι Ελένης και Μπουμπουλίνας.
Το έργο θα ξεκινήσει από τους δρόμους στην Παραλία Αυλίδος και αναμένεται να ολοκληρωθεί, σε όλες τις Κοινότητες, εντός δώδεκα (12) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP