Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Κολυμβητήριο Χαλκίδας

Δράσεις, Νέα / Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016
Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των ναυταθλητικών Ομίλων διοργανώθηκε από το Δήμο Χαλκιδέων στο χώρο του Κολυμβητηρίου, το απόγευμα της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου.
Ήταν μια πρωτοβουλία που πρόσφερε χαρά στα παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία να δουν και τον Άη Βασίλη να τους προσφέρει γλυκά και αναψυκτικά.
Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, μαζί με την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΧ Κατερίνα Κυριάκου-Καλαμιώτη, ο οποίος συζητώντας με γονείς, προπονητές και διοικούντες των Ομίλων, τόνισε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων στηρίζει το ναυταθλητισμό και γενικότερα στέκεται αρωγός και συμπαραστέκεται στην αθλούμενη νεολαία και αυτό επιβεβαιώνεται από τις ενέργειες που έγιναν για την επισκευή του Κολυμβητηρίου και αυτές που γίνονται καθημερινά, για να παραμένει σε λειτουργία.
Οι εκπρόσωποι των Ομίλων ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τις ενέργειες που καταβάλλονται προκειμένου το Κολυμβητήριο να είναι ανοικτό και τόνισαν ότι και οι σύλλογοι προσπαθούν να συνεργάζονται αρμονικά με τους ανθρώπους του Δήμου, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP