“Χριστούγεννα σε όλες τις γειτονιές” από τον Δήμο Χαλκιδέων.

Δράσεις, Νέα / Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020

Το σύνθημα των εορτών φέτος στον Δήμο Χαλκιδέων είναι “Χριστούγεννα σε όλες τις γειτονιές” και αυτό επιδιώκει να καταφέρει, ώστε να μεταδοθεί παντού το μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας των ημερών, που απαιτείται στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες που ζούμε.
Το μήνυμα αυτό στέλνει η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, σε συνεργασία με την Πρόεδρο του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κα. Ελένη Αϊδίνη και τους Αντιδημάρχους Ληλαντίων κ. Δημήτρη Σέρρα, Νέας Αρτάκης κ. Μπάμπη Κώσταρο, Αυλίδας κ. Λευτέρη Λειβαδίτη, Δροσιάς κ. Κώστα Καρβούνη, γι’ αυτό και κατά το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, παρευρέθηκε στις Δημοτικές Ενότητες, με σκοπό να δώσει το έναυσμα των φετινών διαφορετικών εορτών.
“Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, που παρά τις δύσκολες συνθήκες, συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να στολιστούν πολλές γειτονιές και όλες οι Δημοτικές Ενότητες, δουλεύοντας πολλές ώρες με αγάπη και υπομονή.
Φέτος, έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ να αισθανθούμε την αξία των εορτών και να αφήσουμε το φως των Χριστουγέννων να ζεστάνει τις καρδιές μας.
Εύχομαι του χρόνου, να καταφέρουμε όλοι μαζί να απολαύσουμε τους εορτασμούς και να έρθουμε και πάλι κοντά.”, δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP