Χρυσό βραβείο για την ενεργειακή αποδοτικότητα απονεμήθηκε στον Δήμο Χαλκιδέων

Δράσεις, Νέα / Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Μία ακόμη τιμητική διάκριση απέσπασε ο Δήμος Χαλκιδέων για την εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος “SMART CITY”. Απέσπασε το χρυσό βραβείο σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε την Τρίτη 30 Μαΐου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου στην Αθήνα, όπου βραβεύτηκαν καινοτόμες πρακτικές ενεργειακής διαχείρισης.

Η τελετή απονομής του Energy Mastering Awards 2017 οργανώθηκε από το Plant της Boussias Communications και την παρουσίασε η δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα, παρουσία εκατοντάδων στελεχών επιχειρήσεων, Υπουργείων και Δημοσίων Φορέων.

Ο πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, δρ Γιώργος Αγερίδης, στην εισαγωγική ομιλία του, υπογράμμισε πως η θερμή ανταπόκριση των εταιρειών ηγετών της ελληνικής αγοράς στα Energy Mastering Awards 2017 αποδεικνύει πως η ενεργειακή διαχείριση αποτελεί πολύ σημαντική υπόθεση, αφού «η λήψη μέτρων για τη βελτίωση της ενεργειακής επίδοσης και την αποδοτική χρήση των πόρων είναι σίγουρη επένδυση για το μέλλον που αποφέρει τεκμηριωμένα οικονομικά οφέλη, αλλά και συμβάλλει στην περιβαλλοντική αειφορία».

 

 

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP