Διακοπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας (Σχηματάρι)

Δράσεις, Νέα / Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Διακοπή της κυκλοφορίας σήμερα Τετάρτη από τις 09:00 έως τις 15:00 και στα δύο ρεύματα του Αυτοκινητόδρομου Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Σχηματαρίου, λόγω εργασιών αποξήλωσης αγωγών, μέσης και χαμηλής τάσης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν από το 67ο χλμ. έως το 75ο χλμ. της Εθνικής Οδού, θα διαρκέσουν από τις 09.00 έως τις 15.00.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Ημικόμβο Σχηματαρίου και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση προσωρινών πληροφοριακών σημάνσεων, θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Ριτσώνας, ενώ ταυτόχρονα θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία του Ημικόμβου Σχηματαρίου.

Τέλος, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση προσωρινών πληροφοριακών σημάνσεων, θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Ημικόμβου Τανάγρας, ενώ ταυτόχρονα θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα του Α/Κ Ριτσώνας.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Σημειώνεται τέλος, ότι καθ’ όλη τη διάρκειας ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεις, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών τον πλευρικό σταθμό της Θήβας, από όπου και οι οδηγοί θα διέρχονται ελεύθερα.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP