Διαμαρτυρία της ΠΕΔ Στερεάς για τα πρόστιμα της Κτηματικής Εταιρίας

Δράσεις, Νέα / Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

 

Συνεδρίασε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στη Λαμία, το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας.
Ένα από τα θέματα που κυριάρχησε στη συνεδρίαση και για το οποίο ήδη ο Δήμος Χαλκιδέων έχει προσφύγει στη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών, είναι η διαδικασία νομιμοποίησης των λιμενικών έργων από τους Δήμους και η εξαίρεσή τους από την καταβολή προστίμων αυθαίρετης χρήσης, αφού δεν φέρουν καμιά ευθύνη για τις κατασκευές αυτές.
Στην παρέμβασή του ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, τόνισε ότι θα πρέπει να περιέλθουν στους Δήμους τα κτήματα που βρίσκονται σαι χερσαίες ζώνες λιμένων και δεν εξυπηρετούν λιμενικές εγκαταστάσεις, διευκρινίζοντας ότι αυτή ήταν και η πολιτική θέση του προηγούμενου υπουργού ναυτιλίας.
Παράλληλα, είπε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων έχει απευθυνθεί ήδη στη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας για το θέμα αυτό, μετά και τα πρόστιμα που επέβαλε η Κτηματική Εταιρία για τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης και του Ν.Ο.Χ. στο Κρηπίδωμα.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP