Δημοπρατείται το έργο της ανέγερσης του 26ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας

Δράσεις, Νέα / Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων, που πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, μεταξύ των θεμάτων, εγκρίθηκαν ομόφωνα οι όροι της διακήρυξης, για τη δημοπράτηση του έργου «Ανέγερση σχολικού κτιρίου για την μετεγκατάσταση του 26ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας» , το οποίο δημοπρατείται εντός του Αυγούστου 2022.
Σημειώνεται ότι το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 4.800.000 ευρώ, έχει ενταχθεί προς χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και αφορά στην κατασκευή ενός νέου, πρότυπου σχολικού συγκροτήματος, με βιοκλιματικό σχεδιασμό, δυναμικότητας 150 μαθητών, για την μετεγκατάσταση του 26ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, στην περιοχή Μπαταριά.
«Είμαστε έτοιμοι και δημοπρατούμε το έργο της ανέγερσης νέου κτιρίου για την μετεγκατάσταση του 26ου Δημοτικού Σχολείου. Ένα πρόβλημα, που ταλαιπωρούσε πολλά χρόνια μαθητές, δασκάλους και γονείς, βρίσκει επιτέλους την οριστική του λύση. Ευχαριστώ τις Υπηρεσίες Προγραμματισμού και Τεχνικών Έργων, που σε σύντομο χρονικό διάστημα συνέταξαν τις απαραίτητες μελέτες, καταθέσαμε έναν πλήρη φάκελο και πετύχαμε τη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP