Δίνουμε Αναπτυξιακή προοπτική στην Δ.Ε. Αυλίδας τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων

Δράσεις, Νέα / Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου το ΚΑΠΗ Αυλίδας, παρουσία δεκάδων μελών του και εκπροσώπων του Δήμου Χαλκιδέων.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο αιδ. π. Δημήτριος Μωραϊτης και αμέσως μετά μίλησε στους παρισταμένους ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, αναφερόμενος κυρίως σε παρεμβάσεις που έγιναν από την παρούσα Δημοτική Αρχή, προκειμένου να υπάρξει αναπτυξιακή προοπτική στην περιοχή της Αυλίδας.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις ενέργειες και τις πιέσεις που ασκήθηκαν για να ολοκληρωθεί η σύνταξη της μελέτης που αφορά στην αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου της Αυλίδας, από τα Ναυπηγεία μέχρι την Μόρφα , μήκους 6 χιλιομέτρων.

Μίλησε επίσης για τον αγώνα που έδωσε η Δημοτική Αρχή υποστηρίζοντας την επέκταση του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην περιοχή και την δημιουργία της Τεχνόπολης Ευρίπου  στην Αυλίδα, σε έκταση 56 στρεμμάτων που παραχωρήθηκε για το σκοπό αυτό από τον Δήμο Χαλκιδέων.

Τέλος, ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι πριν λίγες ημέρες εξασφαλίσθηκε 1, 5 εκατομμύριο ευρώ από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” για έργα ύδρευσης στην Δ.Ε. Αυλίδας.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP