Δράσεις του Δήμου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Έναρξη: 04/04/2019 - Λήξη: 04/04/2019
Κατηγορία: Εθελοντισμός

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Απριλίου, ο Δήμος Χαλκιδέων διοργανώνει σειρά δράσεων, με σκοπό να υπενθυμίσει τη σημασία της μέριμνας για την ευζωία τους.

Την Πέμπτη, 4 Απριλίου, στις 10.30 π.μ., ο Δήμος Χαλκιδέων υποδέχεται τους μαθητές της Α3 τάξης του 2ου ΕΠΑΛ, στο Πάρκο του Βούρκου, όπου θα παρουσιάσουν την κατασκευή για τάισμα των αδέσποτων ζώων που έχουν επινοήσει και υλοποιήσει ως αντικείμενο της ερευνητικής τους εργασίας στη Τεχνολογία. Οι ταΐστρες θα τοποθετηθούν στο Πάρκο του Βούρκου και στο Πάρκο του Λαού από τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ, συνεισφέροντας στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των τετράποδων φίλων μας.

Την ίδια μέρα, Πέμπτη, 4 Απριλίου, στο Πάρκο του Βούρκου ο Δήμος Χαλκιδέων θα έχει διαθέσιμα προς επίδειξη για υιοθεσία ένα αριθμό αδέσποτων ζώων από το Δημοτικό Κυνοκομείο, ενώ υπάλληλοι της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου θα ενημερώνουν τους πολίτες για την υιοθεσία των αδέσποτων, τη φροντίδα τους και τις σχετικές δράσεις του Δήμου.

Υιοθετήστε και εσείς ένα αδέσποτο.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP