Ευχαριστίες Δημάρχου Χαλκιδέων προς το προσωπικό της Δ.Ε. Ανθηδόνας

Δράσεις, Νέα / Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019

Ευχαριστίες προς το προσωπικό για την συνεργασία με την Δημοτική Αρχή, προκειμένου να αντιμετωπίζονται προβλήματα και να δρομολογούνται καλύτερες συνθήκες για τους δημότες, εξέφρασε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στην Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην διάρκεια της ομιλίας του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έγιναν στην Δ.Κ. Δροσιάς, όπως είναι ο Παιδικός Σταθμός, στο προαύλιο του οποίου σύντομα θα τοποθετηθούν και όργανα Παιδικής Χαράς, η διάνοιξη και κατασκευή του περιφερειακού δρόμου, έτσι ώστε να διευκολύνονται οι οδηγοί τους θερινούς μήνες που αυξάνεται η κίνηση. Μάλιστα ,  διευκρίνισε ότι από το Δήμο έγιναν όλες οι ενέργειες προς την ΔΕΗ και σύντομα θα τοποθετηθεί εκεί και ο δημοτικός φωτισμός.

Επίσης, ανέφερε  ότι ξεκινάει η διαμόρφωση της Πλατείας Συγγρού, μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο και δρομολογείται η διαδικασία για την αντικατάσταση του συνθετικού τάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Τέλος, είπε ότι από το Υπουργείο Εσωτερικών εξασφαλίσθηκαν 270.000 ευρώ για αποκατάσταση αγροτικών δρόμων μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ακόμη ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Γιώργος Σανιδάς, που πρόσθεσε ότι σε δημοτική έκταση κοντά στο Λύκειο Δροσιάς, σχεδιάζεται η ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου.

Τέλος, ευχές προς το προσωπικό του Δήμου εξέφρασε και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς Ευαγγελία Κούτρα.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP