Ευχαριστίες Δημάρχου Χαλκιδέων στους συντελεστές του Θαλασσινού Καρναβαλιού

Δράσεις, Νέα / Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

Το επίκεντρο για τον ελλαδικό χώρο αποτέλεσε το τριήμερο της Αποκριάς η Χαλκίδα και γενικότερα ο Δήμος Χαλκιδέων, χάρη στο “Θαλασσινό Καρναβάλι” που οργανώθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού (ΔΟΑΠΠΕΧ) και τον Δήμο, καθώς και την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Ένωσης Ξενοδόχων Εύβοιας, του Εμπορικού – Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του ΟΛΝΕ και άλλων φορέων.

Χιλιάδες ήταν και πάλι οι επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα μέσα στη θάλασσα.

Στην τελετή λήξης ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές, τονίζοντας τα εξής:

Ευχαριστώ από καρδιάς τους αφανείς ήρωες της μεγάλης αυτής διοργάνωσης που εργάστηκαν αδιάκοπα νύχτα-μέρα τους τελευταίους μήνες: την ψυχή του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Λίλιαν Ζλακώνη και τους εργαζομένους του, τους εργαζομένους της καθαριότητας και των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου μας, τους χιλιάδες εθελοντές, τους συλλόγους, τους χορηγούς, την Τροχαία, το ΕΚΑΒ και το Λιμενικό, όλους τους συμπολίτες μας που αγκάλιασαν τον θεσμό και έδειξαν το πιο γιορτινό και χαρούμενο πρόσωπο του Δήμου μας. Και του χρόνου! Καλή Σαρακοστή σε όλους!

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP