Ευχές του δημάρχου Χαλκιδέων στον Μητροπολίτη

Δράσεις, Νέα / Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Ο δήμαρχος Χαλκιδέων συνοδευόμενος από συνεργάτες του, παρέστη το διήμερο 11 και 12 Ιανουαρίου 2017 στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Κανήθου για την υποδοχή των ιερών λειψάνων των νεοφανών μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, των εν Λέσβω, καθώς και στη χιεροτονία του αρχιδιακόνου Νεκτάριου Ευγενικού.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στα προπύλαια του ναού έγινε η υποδοχή των ιερών λειψάνων και στη συνέχεια τελέστηκε μέγας αρχιερατικός εσπερινός , χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χαλκίδας κ. Χρυσόστομου και τη συμμετοχή του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονυσίου.

Την επόμενη ημέρα με τη συμμετοχή και του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου τελέστηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στη διάρκεια της οποίας χειροτονήθηκε σε πρεσβύτερο ο αρχιδιάκονος της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας Νεκτάριος Ευγενικός, στον οποίο αμέσως μετά ο Μητροπολίτης Χαλκίδας προεχείρησε το οφφίκιο του Αρχιμανδρίτη.

Ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης συνεχάρη τον νέο Αρχιμανδρίτη και εξέφρασε τις ευχές του στον Μητροπολίτη Χαλκίδας, ο οποίος στις 12 Ιανουαρίου συμπλήρωσε 15 χρόνια από την ενθρόνισή του ως Επίσκοπος.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP