Ειδοποιητήρια πληρωμής Τέλους Ακίνητης Περιουσίας

Νέα / Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019

Κατά τις προηγούμενες ημέρες στάλθηκαν στους πολίτες, από το Τμήμα Προσόδων του Δήμου Χαλκιδέων, ειδοποιητήρια για την πληρωμή του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) Οικοπέδων και Μη Ηλεκτροδοτούμενων Κτιρίων για τα έτη 2014 – 2019. Τα εν λόγω ειδοποιητήρια στάλθηκαν ενόψει των αποκλειστικών προθεσμιών του Νόμου και της προθεσμίας ρύθμισης των οφειλών στους Ο.Τ.Α, των 120 δόσεων. Επειδή στα ταμεία του Δήμου δημιουργείται ήδη συνωστισμός των πολιτών που καλούνται, κατά τα ανωτέρω, να καταβάλλουν το ΤΑΠ, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι:
1) Η προθεσμία καταβολής εντός 15 ημερών ξεκινά από την ημέρα που θα παραληφθούν από τους υπόχρεους τα ειδοποιητήρια. Σε κάθε περίπτωση, για την εξυπηρέτηση των πολιτών, θα υπάρξει ευελιξία και θα δοθεί η δυνατότητα αποπληρωμής και μετά το πέρας του 15νθημέρου, προκειμένου να τύχουν εφαρμογής οι διατάξεις για τις ρυθμίσεις των οφειλών (έως 120 δόσεις).
2) Στις περιπτώσεις σφαλμάτων στην αποστολή των ειδοποιητηρίων ή εσφαλμένων αποστολών περισσότερων ειδοποιητηρίων για την ίδια οφειλή, οι πολίτες θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα από τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Προσόδων, στον 2ο όροφο του Δημοτικού Καταστήματος επί των οδών Μεγασθένους και Ληλαντίων.
Ζητούμε την κατανόησή σας και διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για άμεση εξυπηρέτηση και αποκατάσταση των όποιων λαθών.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP