Εκδήλωση από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και βράβευση εργαζόμενης

Δράσεις, Νέα / Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Παρουσία του δημάρχου Χαλκιδέων, του αρμοδίου αντιδημάρχου Βασίλη Καθαροσπόρη, στελεχών του Δήμου και των εργαζομένων στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στη φετινή εκδήλωση, τιμήθηκε από τον Δήμο μία εργαζόμενη που διακρίνεται στον λογοτεχνικό τομέα. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην εργαζόμενη Ελένη Γλωσσιώτη, συγγραφέα παιδικών βιβλίων. Η κ. Γλωσσιώτη έχει ήδη εκδώσει δύο βιβλία, μεταξύ των οποίων το παραμύθι ” Ο βοσκός της θάλασσας και η Αφρομαλλούσα” που βραβεύθηκε το 2014 από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο αντιδήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες και το προσωπικό των Τεχνικών Υπηρεσιών για τη συνεργασία, που όπως είπε έχει στόχο την προσφορά έργων στην υπηρεσία των δημοτών και του Δήμου.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή παραμένει στο πλευρό των εργαζομένων, δίνοντας προτεραιότητα στις συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής στους χώρους εργασίας. Παράλληλα, ζήτησε από όλους να συνεχίσουν τη δουλειά τους με ζήλο και υπευθυνότητα, προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος, που δεν είναι άλλος από την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP