Έκοψε την βασιλόπιτα η Δ.Ε. Ανθηδόνας

Δράσεις, Νέα / Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

 

Στο Δημαρχιακό Κατάστημα της Δροσιάς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Δημοτικής Ενότητας Ανθηδόνας, παρουσία του δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη, δημοτικών και τοπικών συμβούλων και εργαζομένων.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης ο δήμαρχος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό εκφράζοντας τις ευχές του προς τους εργαζόμενους και όλους τους παριστάμενους.

Υπογράμμισε ακόμη ότι η Δημοτική Αρχή είναι υποχρεωμένη να δραστηριοποιείται μέσα σε ένα άσχημο οικονομικά περιβάλλον και ακόμη διενεργήθηκαν τρεις εκλογικές αναμετρήσεις σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, με ότι αρνητικό σημαίνει αυτό το γεγονός στην λειτουργία της δημόσιας ζωής του τόπου.

Επίσης , μέσα στο 2016 και το πρώτο εξάμηνο είχε να αντιμετωπίσει την Πανελλαδική αποχή των πολιτικών μηχανικών, γεγονός που σήμανε καθυστέρηση στις δημοπρασίες, σε συνδυασμό με την αλλαγή του νομικού πλαισίου για αυτές.

Ωστόσο, τόνισε ο δήμαρχος Χαλκιδέων, παρά τις αντιξοότητες αυτές, στην περιοχή της Δροσιάς έγινε ο περιφερειακός δρόμος που θα ασφαλτοστρωθεί μέχρι το καλοκαίρι, γεγονός που θα αποσυμφορήσει το κέντρο της.

Επίσης, λειτούργησε ο Παιδικός Σταθμός και ολοκληρώνεται ο περιβάλλων χώρος δίπλα από αυτόν ενώ κατασκευάστηκε και Παιδική Χαρά στην έξοδο προς Αλυκές.
Παράλληλα, ο δήμαρχος είπε ότι σχεδιάζονται παρεμβάσεις στο χώρο μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο και στην διασταύρωση της Λεωφ. Καραμανλή προς Δροσιά .

Επίσης ανέφερε ότι και με το νέο προσωπικό που θα προσληφθεί μέσω του ΟΑΕΔ, θα ενταθούν οι προσπάθειες για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας, διευκρινίζοντας ότι τους θερινούς μήνες ο πληθυσμός της Δροσιάς τετραπλασιάζεται και ως εκ τούτου τα προβλήματα αυξάνουν.

Καταλήγοντας, ο δήμαρχος Χαλκιδέων ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την συνδρομή τους.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ανθηδόνας Γιώργος Σανιδάς και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων Χάρης Καραμάντουλας.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP