Έκοψε την βασιλόπιτα η Υπηρεσία Δόμησης

Δράσεις, Νέα / Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Κότσικα έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου η κοπή της Χριστουγεννιάτικης πίτας της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χαλκιδέων.

Την βασιλόπιτα έκοψε ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, απευθύνοντας τις καθιερωμένες ευχές προς τα στελέχη και το προσωπικό της Υπηρεσίας, τους οποίους ευχαρίστησε για την συνεργασία και τους κάλεσε να συνεχίσουν πιο εντατικά τις προσπάθειες προς όφελος των δημοτών.

Με την ευκαιρία ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στις πρωτοβουλίες που είναι σε εξέλιξη και αφορούν έργα και άλλες παρεμβάσεις στον Δήμο Χαλκιδέων. Ανάλογες ευχές εξέφρασε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Μπουραντάς, ο οποίος εξήρε την βοήθεια των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Δόμησης, στην δρομολόγηση έργων.

Παρέστησαν, ακόμη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μπαντούνας και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας Παναγιώτης Καράβας.

Το φλουρί της βασιλόπιτας βρήκε η υπάλληλος Μαίρη Γαλάνη, ενώ κληρώθηκαν και δύο δωροεπιταγές, προσφορά του σωματείου εργαζομένων του Δήμου.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP