Εκστρατεία αναβάθμισης αστικών αλσυλλίων του Δήμου Χαλκιδέων

Δράσεις, Νέα, Περιβάλλον / Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Νέα εκστρατεία αναβάθμισης των αστικών αλσυλλίων πραγματοποίησε την Κυριακή 2 Απριλίου η Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων.
Με την εθελοντική συμμετοχή παιδιών από το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Χαλκίδας και το 1ο αντίστοιχο Σύστημα Νέας Αρτάκης αλλά και μαθητών του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας, πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση στο λόφο της συνοικίας Μπαταργιά της Χαλκίδας, στον οποίο φυτεύτηκαν συνολικά 150 δένδρα.
Παρών, και στη δράση αυτή, ήταν ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, ο οποίος είπε στα παιδιά ότι με την παρουσία του θέλει να επιβεβαιώσει την τεράστια σημασία που δείχνει η Δημοτική Αρχή στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.
Χαρακτηριστικά ο δήμαρχος ανέφερε ότι η προστασία το περιβάλλοντος αποτελεί καθήκον όλων, αφού αυτό οι άνθρωποι το έχουν δανειστεί από τις επόμενες γενιές και αποτελεί ανάγκη για την επιβίωσή τους.
Με αφορμή την συμμετοχή των παιδιών στη δράση, ο δήμαρχος Χαλκιδέων αναφέρθηκε ακόμη στον εθελοντισμό που, όπως είπε, αποτελεί στάση ζωής ιδιαίτερα στις μέρες μας, της οικονομικής κρίσης.
Συμμετείχαν ακόμη στην πρωτοβουλία δενδροφύτευσης ο αντιδήμαρχος Γιώργος Μπουραντάς, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Πρασίνου Θανάσης Τριανταφύλλου, στελέχη του Προσκοπισμού, εκπαιδευτικοί και υπάλληλοι της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP