Ενημέρωση σχετικά με την υδροδότηση σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χαλκιδέων

Νέα / Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

Από τις πρώτες βραδινές ώρες της Πέμπτης 13 Αυγούστου, οπότε και αποκαταστάθηκαν οι τελευταίες ζημιές και επανήλθε η ομαλή υδροδότηση, όλες οι υδροληψίες του Δήμου Χαλκιδέων λειτουργούν στο 100% και τροφοδοτούν με αυξημένη παροχή όλες τις δεξαμενές διανομής.
Η εικόνα της υδροδότησης σήμερα, Παρασκευή 14 Αυγούστου, είναι ότι οι δεξαμενές όλων των Δημοτικών Ενοτήτων είναι γεμάτες και οι καταναλωτές υδροδοτούνται με κανονική πίεση. Υπάρχουν, βέβαια, μεμονωμένες περιπτώσεις κατοικιών στις πληγείσες περιοχές που έχουν ζημιές στις παροχές τους, οι οποίες αποκαλύπτονται σταδιακά καθαρίζοντας τους δρόμους και οι οποίες αντιμετωπίζονται πυρετωδώς από τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.. Τα συνεργεία θα συνεχίσουν να εργάζονται έως αργά και σήμερα το βράδυ και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, ώστε να εξασφαλιστεί η υδροδότηση όλων.
Όσον αφορά στη θολότητα του πρώτου περιεχομένου ύδατος σε καταναλωτές κάποιων περιοχών, διευκρινίζουμε ότι είναι σύνηθες φαινόμενο μετά από τόσο μεγάλες βλάβες και συνιστούμε τη συνέχιση της ροής στις βρύσες, έως ότου επανέλθει η διαύγεια του νερού. Σε κάθε περίπτωση, βεβαιώνουμε ότι η ποιότητα και η επαρκής χλωρίωση του περιεχομένου σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και σε διάσπαρτα σημεία δειγματοληψίας, ελέγχεται εντατικά από το εργαστήριο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και δεν έχει διαπιστωθεί κανένα πρόβλημα.
Τέλος, λόγω των υπερβολικά μεγάλων καταναλώσεων που καταγράφονται από το σύστημα τηλεελέγχου στις πληγείσες περιοχές, παρακαλούμε τους καταναλωτές από τις υπόλοιπες περιοχές να κάνουν ορθολογική χρήση και να αποφεύγουν την σπατάλη νερού σε πλύσεις εξωτερικών χώρων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επάρκεια όλων των συμπολιτών μας.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP