Ενημερωτική Σύσκεψη για την έγκαιρη πρόληψη ασθενειών που μεταδίδονται με τα κουνούπια

Νέα, Πολιτική / Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Ο Δήμος Χαλκιδέων και η ΠΣΤΕ στα πλαίσια του έργου καταπολέμησης κουνουπιών που εκτελεί η ΠΣΤΕ οργανώνουν ενημερωτική σύσκεψη για την έγκαιρη πρόληψη, οργάνωση και υλοποίηση αποτελεσματικών μέτρων προστασίας και αποφυγής της ελονοσίας και άλλων ασθενειών που μεταδίδονται με διαβιβαστές.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 12:00 μ.μ. στη Χαλκίδα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, οδός Φαρμακίδου 15 παρουσία υπηρεσιακών φορέων της ΠΣΤΕ, εκπροσώπων του Δήμου Χαλκιδέων και των Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων τους καθώς και του κ. Παναγιώτη Περγαντά επιστημονικού υπευθύνου της αναδόχου εταιρείας Βιοεφαρμογές ΕΠΕ.
Σκοπός της συνάντησης είναι να καθοριστούν πρακτικές διαχείρισης, συνεργασίας και βελτιστοποίησης της αποτελεσματικότητας του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών που εκτελεί η ΠΣΤΕ, σύμφωνα με τα εντομολογικά και επιδημιολογικά δεδομένα.
Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των φορέων και πολιτών του Δήμου Χαλκιδέων, θα διαμορφώσει σημαντικές δράσεις, με στόχο τον περιορισμό της όχλησης και την ελαχιστοποίηση των κρουσμάτων ασθενειών, που μεταδίδονται με διαβιβαστές .

Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP