Εντυπωσιακή η πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του ΔΟΠΠΑΧ

Δράσεις, Νέα / Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Με την παρουσία πλήθους κόσμου ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο “Ορέστης Μακρής”, το 3ο Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλκιδέων,με την συμμετοχή των Παιδικών Σταθμών,των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και των ΚΑΠΗ.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Φεστιβάλ περιελάμβανε παιχνίδια από τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών που ανήκουν στο δυναμικό του Δημοτικού Οργανισμού,τα οποία στην συνέχεια παρακολούθησαν παράσταση μαριονέτας.

Παράλληλα,στον χώρο έξω από το θέατρο, τα ΚΑΠΗ λειτούργησαν έκθεση με δημιουργίες των μελών τους που θα παραμείνει ανοικτή μέχρι το τέλος του Φεστιβάλ.

Πριν την έναρξη του προγράμματος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, τονίζοντας ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να διαμορφώσει όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά και, μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ που εξασφαλίζει, να μην επιβαρύνονται οικονομικά οι γονείς για συμμετοχή στους Παιδικούς Σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης.

Τόνισε ακόμη ότι ανάλογο ενδιαφέρον η Δημοτική Αρχή επιδεικνύει και για τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας, στηρίζοντας όλες τις δράσεις που αναπτύσσονται μέσα και έξω από τα ΚΑΠΗ.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Σωτήρης Ανυφαντής και ο αντιπρόεδρος Κώστας Μπαρούτας.

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Φεστιβάλ,Τρίτης 13 Ιουνίου, περιλαμβάνει την οργάνωση εργαστηρίων από τους Παιδικούς Σταθμούς και άλλες δράσεις από τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης.

Φωτογραφία του χρήστη Δήμος Χαλκιδέων.
Φωτογραφία του χρήστη Δήμος Χαλκιδέων.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP