Εντυπωσίασε τους πάντες το Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο

Δράσεις, Νέα / Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016
Εντυπωσίασε τους πάντες και το φετινό Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο που διοργανώθηκε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στο θέατρο Παπαδημητρίου, από τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χαλκιδέων.
Κυριολεκτικά, στην αίθουσα δεν έπεφτε καρφίτσα και όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ντόπιο δυναμικό που δραστηριοποιείται στον μουσικό τομέα και αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για όλους.
Στην συναυλία πήραν μέρος η Φιλαρμονική Ορχήστρα των Μουσικών Συνόλων του ΔΟΑΠΠΕΧ και οι Νεανικές Μουσικές Πνοές υπό τη διεύθυνση του Πέτρου Πρόκου, ενώ συμμετείχε και η Χορωδία Χρωμάτων με υπεύθυνη την Δέσποινα Γερογιάννη.
Τους παριστάμενους καλωσόρισε η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη, η οποία τόνισε ότι η συναυλία αυτή αποτελεί θεσμό και ξεχωριστό πολιτιστικό γεγονός για το Δήμο Χαλκιδέων.
Στο τέλος της συναυλίας απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης και ο σεβ. μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, οι οποίοι εκτός από τις καθιερωμένες ευχές τους για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος, συνεχάρησαν όλους τους συντελεστές της συναυλίας, που πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.


1ο – Μουσικά Σύνολα ΔΟΑΠΠΕ Χαλκίδας από LAMIASTARGR


2ο – Μουσικά Σύνολα ΔΟΑΠΠΕ Χαλκίδας από LAMIASTARGR

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP