Εντυπωσιάζει η έκθεση των ΕΕΕΕΚ στο Δημαρχείο

Δράσεις, Νέα, Χωρίς κατηγορία / Σάββατο, 27 Μαΐου 2017
Εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη η καλοκαιρινή έκθεση των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ν. Ευβοίας, που εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 26 Μαϊου στην ισόγεια αίθουσα ”Αριστοτέλης” του Δημαρχείου Χαλκίδας και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι 1 Ιουνίου.
Πρόκειται για κατασκευές που δείχνουν και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που υπάρχει σε αυτό το δημόσιο σχολείο, στο οποίο σπουδάζουν άτομα με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
Σημειώνεται ότι οι μαθητές εκτός από τα μαθήματα, απασχολούνται σε προεπαγγελματική βάση στα εργαστήρια Κηπουρικής-Ανθοκομίας, Αγγειοπλαστικής-Κηροπλαστικής και Αυτόνομης Διαβίωσης.
Στα εγκαίνια της έκθεσης παρέστη ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης μαζί με τους συνεργάτες του Σωτήρη Ανυφαντή, πρόεδρο ΔΟΠΠΑΧ, και Αντώνη Πατέλη, πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον διευθυντή των ΕΕΕΕΚ Ευβοίας Δημήτρη Δαράκο, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές για την κατασκευή των εκθεμάτων που εντυπωσιάζουν.
Επισημαίνεται ότι μερικά από τα εκθέματα κατασκευάστηκαν απο μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Χαλκιδέων και προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς για να ενισχυθεί η φετινή έκθεση.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP