Εντυπωσιάζουν τα έργα του Δημήτρη Καρακατσάνη

Δράσεις, Νέα / Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

 

Εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη η έκθεση ζωγραφικής του Δημήτρη Καρακατσάνη, που εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου και θα λειτουργήσει μέχρι 23/1 στην Δημοτική Πινακοθήκη Χαλκίδας “Δημήτρης Μυταράς” (πρώην κτίριο ΑΣΑΧ).

Η έκθεση οργανώνεται από τον Δήμο Χαλκιδέων και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού (ΔΟΑΠΠΕΧ), καθώς και τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδας, που εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο Νίνα Διακοβασίλη.

Στην τελετή των εγκαινίων, την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας εκπροσώπησε ο πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Ηλιοδρομίτης, ο οποίος, όπως είπε, εντυπωσιάστηκε από τα έργα του καλλιτέχνη και ιδιαίτερα αυτά που έχουν εκκλησιαστικό περιεχόμενο.

Τα εύσημα στον Δημήτρη Καρακατσάνη, του οποίου η σύζυγος είναι από την Εύβοια, απένειμε και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.

Μάλιστα, για την πολύχρονη προσφορά του στην εικαστική τέχνη και τον πολιτισμό, ο Δήμαρχος του απένειμε αναμνηστική πλακέτα.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η Νίνα Διακοβασίλη, ενώ ο Δημήτρης Καρακατσάνης ευχαρίστησε το Δήμο Χαλκιδέων για την πρωτοβουλία να οργανωθεί η έκθεση στην Χαλκίδα.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP