Εορταστική εκδήλωση από τον Σύλλογο Καλοχωρίου Αυλίδας “Το Κριμπάτσι”

Δράσεις, Νέα / Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Αρκετοί εκπρόσωποι του Δήμου Χαλκιδέων, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη, παρέστησαν στην εορταστική εκδήλωση του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καλοχωρίου Αυλίδας “Το Κριμπάτσι”, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Παρέστησαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας Δημήτρης Βερονικιάτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα ανακύκλωσης Δημήτρης Παπαποστόλου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού (ΔΟΑΠΠΕΧ) Κώστας Αναγνωστάκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλοχωρίου – Παντειχίου Λουκάς Μπρατσιώτης και το μέλος Χρήστος Μαρίνης και πλήθος κόσμου.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησαν οι αιδ. π. Ανέστης Τοπούζης και Δημ. Κοτελίδας και αμέσως μετά απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συσπείρωση των κατοίκων γύρω από τον Σύλλογο, υπογραμμίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό, συντηρούνται η ιστορία τους, τα ήθη και τα έθιμα και μεταφέρονται στις νεότερες γενιές.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP